Čiobrelis 10 g

1.50

Sudedamosios dalys: vaistinio čiobrelio (Thymus vulgaris) žolė

Naudojimas: prieskonis padažams,  sriuboms, sultiniams, daržovių patiekalams, marinatams, pievagrybiams, mėsai, žuviai, įvairioms jūros gėrybėms gardinti. Vienai patiekalo porcijai rekomenduojama dėti 0,1 – 0,2 g džiovinto čiobrelio.

Grynasis kiekis: 10 g

 

Liko tik 1

Aprašymas

Dera su: dašiu, rozmarinu, petražole, svogūnais, česnakais, lauro lapais.

Prieskoniai supakuoti į popierinius Doy-Pack maišelius su pastatomu dugneliu ir styginiu užsegimu (Zip-lock). Pakuotė apsaugo prieskonius nuo šviesos poveikio, o sandarus uždarymas padeda ilgiau išlaikyti prieskonius aromatingus ir geros kokybės.