Juozažolė 10 g (laukiam naujo derliaus)

1.50

Sudedamosios dalys: vaistinės juozažolės (Hyssopus officinalis) žolė

Naudojimas: prieskonis mėsai, troškiniams, žuviai, ankštinių augalų, kiaušinių, bulvių patiekalams, marinatams, padažams gardinti. Sausos juozažolės vienai patiekalo porcijai rekomenduojama dėti 0,3 – 0,5 g.

Grynasis kiekis: 10 g

 

Neturime

Aprašymas

Dera su: krapais, mėta, mairūnu, baziliku, petražole, salieru, pankoliu

Prieskoniai supakuoti į popierinius Doy-Pack maišelius su pastatomu dugneliu ir styginiu užsegimu (Zip-lock). Pakuotė apsaugo prieskonius nuo šviesos poveikio, o sandarus uždarymas padeda ilgiau išlaikyti prieskonius aromatingus ir geros kokybės.