Kalninis dašis 25 g (laukiam naujo derliaus)

2.50

Sudedamosios dalys: kalninio dašio (Satureja montana) žolė

Naudojimas: prieskonis pupelių, žirnių, kiaušinių patiekalams, miško grybams, sriuboms, marinatams, mėsai, žuviai, keptoms bulvėms, padažams gardinti. Vienai patiekalo porcijai rekomenduojama dėti 0,2 – 0,6 g džiovinto dašio.

Grynasis kiekis: 25 g

 

Neturime

Aprašymas

Dera su: mairūnu, čiobreliu, rozmarinu, petražole

Prieskoniai supakuoti į popierinius Doy-Pack maišelius su pastatomu dugneliu ir styginiu užsegimu (Zip-lock). Pakuotė apsaugo prieskonius nuo šviesos poveikio, o sandarus uždarymas padeda ilgiau išlaikyti prieskonius aromatingus ir geros kokybės.